Welkom bij De Mirtetak

Lieneke Img
Bij De Mirtetak kun je cursussen volgen waarin muziek en ontwikkeling centraal staan. Plezier in ouderschap en muziek maken samen met uw kind. De Mirtetak biedt een scala aan spelletjes en liedjes die uitgaan van de ontwikkelingsfase van het kind. Ook geef ik cursussen en workshops voor volwassenen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Laatste nieuws

 • muziek op schoot 2Muziek op Schoot en Corona
   

  Ik mag weer lesgeven vanaf 21 november. Er volgen nu 3 inhaalweken.

  Lees meer

   
 • kaft boekje Lieneke 006 a 400 bij 400 62 kbEen vrolijke beestenboel Boek en Cd

  'Een vrolijke beestenboel' bestaat uit een boekje met CD met luister- en meezingliedjes voor kinderen van min 9 maanden tot 4 jaar. Er staan dus ook liedjes in voor de zwangerschap!  In de loop van 20 jaar ouder- en docentschap zijn er allerlei liedjes ontstaan. Deze eigen vrolijke liedjes vindt u in dit boekje met prachtige illustraties van Tineke Vlaming en op de CD. Bestel het nu!

  Lees meer

 • samen basxylofoon spelen klein

  Dans en speel je mee 3½ - 6 jaar in januari
   

  Vanaf zaterdag 16 januari start de nieuwe cursus . We spelen op verschillende instrumenten zoals de xylofoon en de djembee. 
  We dansen en hebben heel veel plezier. Je komt samen met mamma of pappa naar de cursus. Doe je mee?

   

   

  Lees meer

 • muziek op schoot zomer

  Muziektasjes
   

  Door de Coronacrisis gebruik ik in de muziekles muziektasjes met materiaal en instrumentjes die we gebruiken in de cursus. Het tasje wordt gehuurd en mag mee naar huis. Het zorgt voor veel muziekplezier thuis! De laatste les wordt het weer ingeleverd. De muziektasjes zijn echt een meerwaarde omdat je thuis verder kunt spelen.

  Lees meer

 • 11 Maren kleiner

  Blokfluitles
   

  Hoera, de blokfluitlessen zijn weer begonnen! Op dinsdagmiddag bij de leerlingen thuis in Oegstgeest en op woensdagmiddag op de Trompstraat.

  Er is alleen op woensdag heel beperkt plek voor nieuwe leerlingen.


  Lees meer

   
 • Muzikaal winter prentenboek

  cover kabouter Tibbedijn

  Kabouter Tibbedijn in de winter is een muzikaal prentenboek voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het is verschenen als jubileumuitgave voor het 25-jarig jubileum van De Mirtetak. In de boekje zijn winterliedjes, kabouterliedjes te vinden met prachtige illustraties van Tineke Vlaming. Een heel compleet winters feestje voor thuis, kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of muziek-op-schoot-les.Het boekje is via deze site te bestellen. Lees en luister verder op de speciale Kabouter Tibbedijnpagina op deze site. 

  Lees meer

Agenda

Vrijdag 27 november

 9.15 - 10.00 uur: Muziek op Schoot 1 - 2 jaar
10.15 - 11.00 uur: Muziek op Schoot 2 - 4 jaar

Zaterdag 28 november

 9.00 - 9.45 uur: Muziek op Schoot 1 - 2 jaar
10.00 - 10.45 uur: Muziek op Schoot 2 - 4 jaar
11.00 - 11.45 uur: Dans en speel je mee 3½ - 6 jaar

 

 Hele agenda

Foto's

Daar-komt-mijn-auto
Luuk-en-de-bal
Muziektasje dreumes
Muziektasje peuters
cronesteyn 01 klein
de-zon

Meer foto's

Reacties van cursisten

Muziek op Schoot

mirtetak poppetje

Ik ben heel blij met jouw Muziek op Schootlessen. Je sluit aan bij het niveau van de kinderen en dat is heel plezierig. Ik volgde eerder Muziek op Schoot bij een andere gerenommeerde organisatie, maar dat was geen succes. Het was daar te moeilijk en te snel, waardoor de kinderen afhaken. Wat een verschil met de Mirtetak. Jij biedt echt kwaliteit!

- Roselin, moeder van Madeleine ( 2) en Juliette ( 9 maanden)

Meer reacties