Welkom bij De Mirtetak

Lieneke Img
Bij De Mirtetak kun je cursussen volgen waarin muziek en ontwikkeling centraal staan. Plezier in ouderschap en muziek maken samen met uw kind. De Mirtetak biedt een scala aan spelletjes en liedjes die uitgaan van de ontwikkelingsfase van het kind. Ook geef ik cursussen en workshops voor volwassenen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Laatste nieuws

 • muziek op schoot

  Inspiratie online

  Nu de muzieklessen voor peuters noodgedwongen uitvallen, bied ik filmpjes en muziek online aan, met daarin liedjes, muziekactiviteiten en muziek om te bewegen of te luisteren. Filmpjes kunnen nooit een cursus vervangen, maar ze kunnen wel inspireren en stimuleren dat u thuis met uw kind muziek maakt. 

  Hoe vaak, wat en hoe?

  Gedurende 8 weken ontvangt u 6 filmpjes met muziekactiviteiten voor kinderen van 1 – 5 jaar . via een appgroep. Via de mail ontvangt u muziek om te bewegen of op te tekenen( 2 of 3 per week)

  Lees meer

 • samen basxylofoon spelen klein

  Dans en speel je mee 3½ - 6 jaar in mei en juni
   

  We spelen op verschillende instrumenten zoals de xylofoon en de djembee.  Houd je van muziek maken en dans? Kom dan samen met je pappa of mamma naar deze speelse cursus. Open les is mogelijk, maar geef je wel even op.

   

   

  Lees meer

   
 • muziek op schoot 2

   

  Muziek op schoot in april en mei.
   

  De cursussen in april zijn geannuleerd.. In mei op vrijdag- en zaterdagochtend in Oegstgeest.. Geef je op tijd op, want de groepen lopen snel vol....

  Lees meer

   
 • Luuk en de bal

  Open les babymuziek/ cursus babymuziek 4 mnd - 1 jaar

   

  Baby’s kunnen ontzettend genieten van muziek: klank, mimiek, stemexpressie en beweging. Elke baby kent de stem van haar moeder/ vader en reageert daarop met herkenning.U hoeft om mee te doen echt niet mooi of hoog te kunnen zingen. Opgave noodzakelijk!

  Een nieuwe cursus start weer op vrijdag 15 mei om 11 .15 uur in Oegstgeest.

  Data: 15 en 29 mei; 5, 12, 19 en 26 juni

   

  Dag: Vrijdag 15 mei, 11.15 uur, Sunterra, Oegstgeest

  Lees meer

Agenda

Inspiratie online 1 - 5 jaar, zie Laatste Nieuws op deze pagina

Hele agenda

Foto's

Daar-komt-mijn-auto
Luuk-en-de-bal
cronesteyn 01 klein
de-zon
kopje-onder
meisje-in-doek

Meer foto's

Reacties van cursisten

Muziek op Schoot

mirtetak poppetje

Ik ben heel blij met jouw Muziek op Schootlessen. Je sluit aan bij het niveau van de kinderen en dat is heel plezierig. Ik volgde eerder Muziek op Schoot bij een andere gerenommeerde organisatie, maar dat was geen succes. Het was daar te moeilijk en te snel, waardoor de kinderen afhaken. Wat een verschil met de Mirtetak. Jij biedt echt kwaliteit!

- Roselin, moeder van Madeleine ( 2) en Juliette ( 9 maanden)

Meer reacties