Welkom bij De Mirtetak

Lieneke Img
Bij De Mirtetak kun je cursussen volgen waarin muziek en ontwikkeling centraal staan. Plezier in ouderschap en muziek maken samen met uw kind. De Mirtetak biedt een scala aan spelletjes en liedjes die uitgaan van de ontwikkelingsfase van het kind. Ook geef ik cursussen en workshops voor volwassenen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Laatste nieuws

 • muziek op schoot 2

   
  Moppereend
   

  Dit is het prentenboek van het jaar. In de kinderboekenweek geef ik een muzikale workshop voor 2-4 jaar in de bibliotheek in Voorschoten over dit boek. Woensdag 29 januari. Geef je op tijd op!

   

  Lees meer

   
 • samen basxylofoon spelen klein

  Dans en speel je mee 3½ - 6 jaar in januari
   

  We spelen op verschillende instrumenten zoals de xylofoon en de djembee.  Houd je van muziek maken en dans? Kom dan samen met je pappa of mamma naar deze speelse cursus. Open les is mogelijk, maar geef je wel even op.

   

   

  Lees meer

   
 • muziek op schoot 2

   

  Muziek op schoot in januari
   

  In januari starten  weer cursussen op woensdag, vrijdag- en zaterdagochtend. Geef je op tijd op, want de groepen lopen snel vol....

  Lees meer

   
 • zingen vanuit hart

  Mantra zingen
  Vrijdag 31 januari: de terugkeer van het licht.

  Nu de dagen weer gaan lengen komt het licht terug. We willen het licht in ons leven verwelkomen door zang en dans. Licht reinigt en geeft nieuw leven.  


   

  Lees meer

   
 • Zingen voor Zwangeren

  Zingen voor zwangeren
   

  Ben je zwanger en vind je het fijn om alvast wat meer contact te maken met de baby in je buik? Dat kan door voor het kindje te zingen en samen naar muziek te luisteren. Het kindje geniet ervan om jouw stem te horen die speciaal voor haar/ hem zingt. Kom dan lekker zingen.

  Plaats: Trompstraat 59 Leiden of Sunterra, Oegstgeest.

   

  lees meer

 • 11 Maren kleiner

  Open lessen in januari
   

  Op dinsdag 21 januari is er een open lessen blokfluit ( vanaf 6 jaar)  op de BSO Vrije Vogels, Oegstgeest en op woensdagmiddag 22 januari op de Trompstraat 59. Een open les kost € 5,00. Graag van te voren aanmelden!


  Lees meer

   

Agenda

Woensdag 29 januari

10.00 - 11.00 uur: Muzikale workshop "Moppereend"

Vrijdag 31 januari

 9.15 - 10.00 uur: Muziek op Schoot 1 - 2 jaar
10.15 - 11.00 uur:  Muziek op Schoot 2 - 4 jaar
20.00 - 21.30 uur: Mantra zingen

Hele agenda

 

 
 

Foto's

Daar-komt-mijn-auto
Luuk-en-de-bal
cronesteyn 01 klein
de-zon
kopje-onder
meisje-in-doek

Meer foto's

Reacties van cursisten

Muziek op Schoot

mirtetak poppetje

Ik ben heel blij met jouw Muziek op Schootlessen. Je sluit aan bij het niveau van de kinderen en dat is heel plezierig. Ik volgde eerder Muziek op Schoot bij een andere gerenommeerde organisatie, maar dat was geen succes. Het was daar te moeilijk en te snel, waardoor de kinderen afhaken. Wat een verschil met de Mirtetak. Jij biedt echt kwaliteit!

- Roselin, moeder van Madeleine ( 2) en Juliette ( 9 maanden)

Meer reacties