Welkom bij De Mirtetak

Lieneke Img
Bij De Mirtetak kun je cursussen volgen waarin muziek en ontwikkeling centraal staan. Plezier in ouderschap en muziek maken samen met uw kind. De Mirtetak biedt een scala aan spelletjes en liedjes die uitgaan van de ontwikkelingsfase van het kind. Ook geef ik cursussen en workshops voor volwassenen.

Aanmelden Nieuwsbrief

Laatste nieuws

 • samen basxylofoon spelen klein

  Dans en speel je mee 3½ - 6 jaar in de herfst
   

  We spelen op verschillende instrumenten zoals de xylofoon en de djembee.  Houd je van muziek maken en dans? Kom dan samen met je pappa of mamma naar deze speelse cursus. De cursus is al begonnen, maar je kunt nog instromen. Open les is mogelijk, maar geef je wel even op.

   

   

  Lees meer

 • paddestoel

   

  Muziek op schoot in de herfst, in Oegstgeest en Voorschoten.
   

  In septemberzijn weer cursussen gestart op woensdag, vrijdag- en zaterdagochtend. Een heerlijke tijd om te zingen over regen en wind, kabouters en bos en  natuurlijk de favorieten van uw kind. Er is alleen nog plek op de zaterdagochtend.

  Lees meer

 • zingen vanuit hart

  Mantra zingen
   
  Vrijdag 18 oktober: Levenskracht en voeding in de herfst

  In deze periode van het jaar is het belangrijk om naar binnen te gaan en jezelf te voeden, je eigen levenskracht te versterken. In alle religies vindt je chants die dit vuur in jezelf aanwakkeren. We zingen helende klanken , we roepen Kali aan in onszelf . Voel je vrij om me te doen en geef je dan even op.

   

   

  Lees meer

 • Zingen voor Zwangeren

  Zingen voor zwangeren
   

  Ben je zwanger en vind je het fijn om alvast wat meer contact te maken met de baby in je buik? Dat kan door voor het kindje te zingen en samen naar muziek te luisteren. Het kindje geniet ervan om jouw stem te horen die speciaal voor haar/ hem zingt. Kom dan lekker zingen.

  Plaats: Trompstraat 59 Leiden of Sunterra, Oegstgeest.

   

  lees meer

 • 11 Maren kleiner

  Blokfluitles
   

  Er zijn blokfluitlessen op dinsdagmiddag in Oegstgeest en woensdagmiddag in Leiden.


  Lees meer

Agenda


Herfstvakantie van 20 t/m 27 oktober

Woensdag 30 oktober

9.30 - 10.15 uur: Muziek op Schoot 1 - 2 jaar
10.30 - 11.15 uur: Muziek op Schoot 2 - 4 jaar


Hele agenda

 
 

Foto's

Daar-komt-mijn-auto
Luuk-en-de-bal
cronesteyn 01 klein
de-zon
kopje-onder
meisje-in-doek

Meer foto's

Reacties van cursisten

Muziek op Schoot

mirtetak poppetje

Ik ben heel blij met jouw Muziek op Schootlessen. Je sluit aan bij het niveau van de kinderen en dat is heel plezierig. Ik volgde eerder Muziek op Schoot bij een andere gerenommeerde organisatie, maar dat was geen succes. Het was daar te moeilijk en te snel, waardoor de kinderen afhaken. Wat een verschil met de Mirtetak. Jij biedt echt kwaliteit!

- Roselin, moeder van Madeleine ( 2) en Juliette ( 9 maanden)

Meer reacties