Muziek op het kinderdagverblijf

Cursusinfo

Tijdens mijn lessen Muziek op schoot maken kinderen op het kinderdagverblijf vaak voor het eerst écht kennis met muziek. Als u met kleine kinderen werkt, merkt u elke dag hoe geluiden en klanken ze kunnen boeien. Vaak wiebelen de kinderen mee in de maat van de muziek. Zingen, bewegen en muziek maken levert een waardevolle bijdrage aan de totale ontwikkeling, met name spraak, taal en motoriek. Als u de juiste spelletjes en liedjes aan weet te bieden, geeft u de kinderen iets extra’s mee.

Wat houden mijn lessen Muziek op schoot op het kinderdagverblijf in?

Regelmatig kom ik op kinderdagverblijven om leidsters en kinderen enthousiast te maken voor muziek. Spel, spontaniteit, improvisatie en samen genieten staan voorop in mijn lessen. Wilt u weten welke liedjes geschikt zijn voor uw groep? Nodig mij dan eens uit voor een of meerdere gastles(sen). Het voordeel van een serie gastlessen is dat de kinderen én leidsters de liedjes gaan kennen en steeds een stapje verdergaan. Mijn lessen Muziek op schoot leveren op die manier ook een waardevolle bijdrage in het pedagogisch handelen op het kinderdagverblijf. Herhaling is mijn geheim!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op

Ik heb inmiddels al menig kinderdagverblijf in de omgeving van Leiden, Oegstgeest en Voorschoten bezocht om lessen Muziek op schoot te geven. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van mijn lessen Muziek op schoot op uw kinderdagverblijf? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik neem zo snel mogelijk contact met u op om u meer informatie te geven en eventueel een afspraak in te plannen.

Download flyer

Prijzen voor live lessen

Mijn tarief voor het eerste uur bedraagt 75 euro.
Vanaf 2 uur of langer betaalt u 60 euro per uur.
Voor kinderlessen betaalt u overigens geen BTW.

Aanvragen voor gastlessen dienen liefst uiterlijk een maand voor datum te worden aangevraagd.

Kabouter Tibbedijn boekje

Leuk om voor te lezen! Bestel nu voor € 12,-

Blijf op de hoogte:
© Mirtetak 2021 | Alle rechten voorbehouden