Skip to main content

Muziek op schoot

Cursusinfo

Vanaf september 2024 worden de lessen Muziek op Schoot in Sunterra, Oegstgeest, gegeven door Manon Ruardy. Er zijn lessen op woensdag- en vrijdagmorgen.

Informatie en opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De cursus Muziek op Schoot kent twee leeftijdsgroepen:

1 tot 2 jaar (dreumes)

In de muziekles worden schootliedjes zoals paardje rijden afgewisseld met dans, bewegingsliedjes en kiekeboe. We verkennen kleine instrumentjes zoals de shakers, belletjes  en klokken. Kinderen zijn geboeid door de gitaar en de fluit: sfeer is heel belangrijk.

Kinderen leren met vertrouwen de ruimte in te gaan met de veilige aanwezigheid van papa of mama. Het meest favoriete materiaal  zijn de blokjes!

2 tot 4 jaar (peuter)

Wie houdt er nu niet van dansen? Samen met papa of mama kunnen kinderen lekker dansen. Liedjes en kleine ritmische verhaaltjes met gebaren, soms gekoppeld aan het seizoen worden ademloos beluisterd en meegedaan. De magie van herhaling en vertellen verbonden met klank en beweging. Favoriete instrumenten zijn ritmestokjes, shakers en trommels.

Over de lessen

De lessen worden gegeven in een groep van ongeveer 6 of 8 kinderen en hun 
ouder(s). Een serie lessen bestaat meestal uit 8 of 10 lessen. De mogelijkheid bestaat om steeds weer voor een nieuwe serie lessen in te tekenen.

Rooster

Woensdag - of vrijdagochtend . Rooster nog onbekend.

Voor informatie en aanmelden : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Even voorstellen     Even voorstellen: Manon RuardyLocaties

Adres op woensdag en vrijdag: SUNTERRA centrum

Clusiushof 7, Oegstgeest