Skip to main content

Inschrijvingsvoorwaarden

Kindercursussen

U schrijft zich in voor een cursus door het inschrijfformulier op de site in te vullen. U ontvangt dan een uitnodiging voor de cursus en de factuur; uw inschrijving is geldig na ontvangst van het verschuldigde lesgeld.

U schrijft zich in voor de gehele cursus.

Bij niet tijdige betaling wordt € 5,00 administratiekosten in rekening gebracht.

Voor de blokfluitlessen is het jaar verdeeld in 2 periodes: van september t/m december en van januari t/m juli. De lessen worden stilzwijgend verlengd tenzij u zich heeft afgemeld voor het vervolg. Opzeggen voor de blokfluitles is mogelijk tegen het einde van iedere cursusperiode met inachtneming van minimaal een maand opzegtermijn. Dus de opzegging dient te geschieden uiterlijk voor 1 december of voor 1 juni in verband met de zomervakantie.

Voor de kinderlessen op vrijdag- en zaterdagmorgen is het mogelijk in overleg de les in te halen op een andere vrijdag- of zaterdagochtend gedurende de cursusperiode waarvoor men zich heeft ingeschreven.

Het is na overleg meestal mogelijk broertjes en zusjes mee te nemen naar de Muziek op Schootles ; babies tot 1 jaar zijn hierbij gratis ; voor de andere kinderen wordt de reguliere lesprijs gerekend.

Bij verhindering van de leerling vindt geen restitutie plaats. Bij verhindering van de docent wordt de les op een later tijdstip ingehaald of vindt restitutie plaats over de gemiste lessen.

Bij langdurige ziekte van de cursist kunnen de gemiste lessen of cursus op een ander moment worden ingehaald na overhandigen van een doktersverklaring. .

Voor, tijdens en na de lessen blijven de ouders/ begeleiders te allen tijde zelf verantwoordelijk voor hun kinderen.

De docent is niet aansprakelijk voor blessures of letsel welke eventueel wordt opgelopen voor, tijdens of na de les.

De docent is niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging van persoonlijke eigendommen.

In verband met de privacy van alle deelnemers wordt het NIET op prijs gesteld te filmen of te fotograferen tijdens de les.

Tijdens de Coronacrisis worden muziektasjes verplicht verhuurd voor het symbolische bedrag van € 1,00 per les. Ouders ontvangen een lijst met inhoud en winkelwaarde van de artikelen. De muziektasjes met basismaterialen blijven eigendom van De Mirtetak en worden de laatste les weer ingeleverd. Missende en kapotte materialen worden door de ouder vergoed.

Volwassencursussen

U schrijft zich in voor de gehele cursus, of voor een strippenkaart van 5 keer, of voor een losse avond. .

Een strippenkaart van 5 keer is geldig van september t/m december of van januari t/m juli.

U schrijft zich in voor een cursus of strippenkaart door het inschrijfformulier op de site in te vullen. U ontvangt dan een uitnodiging voor de cursus en de factuur; uw inschrijving is geldig na ontvangst van het verschuldigde lesgeld.

Voor losse avonden kunt u zich inschrijven door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afmelden voor een avond dient 48 uur tevoren per mail gedaan te worden. Bij niet tijdige afmelding dient de avond betaald te worden.