Skip to main content

Muziek voor de ontwikkeling van uw kind

Muziek is ontzettend goed voor de ontwikkeling van uw kind. Bij De Mirtetak wordt niet alleen de muzikale ontwikkeling van uw kind gestimuleerd, maar de algehele ontwikkeling. Dat maakt dat De Mirtetak zich onderscheidt van reguliere muziekscholen. Door deskundigheid, plezier en persoonlijke aandacht en ontwikkeling te combineren, maakt uw kind spelenderwijs voor het eerst kennis met muziek.

Stimuleer met muziek de ontwikkeling van uw kind

In mijn muziekcentrum bied ik verschillende cursussen muziek aan die bijdragen aan de ontwikkeling van uw kind. Zo kan uw kind hier onder andere terecht voor:

In een fijne sfeer leert uw kind de aandacht vasthouden, maathouden en luisteren. De sociale ontwikkeling, improvisatie, het fantasiespel en lef hebben worden daarbij gestimuleerd. Iedere les is anders, omdat ieder kind anders is. Vanuit deze holistische visie is ieder kind welkom om muziekles bij mij te volgen. Zo werk ik ook met gehandicapte kinderen, die vanuit hun eigen niveau mee kunnen doen. Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

De muzikale ontwikkeling van uw kind begint al in de buik

Wist u dat de muzikale ontwikkeling van uw kind al begint zodra u zwanger bent? Daarom is het bij mij zelfs mogelijk om te komen zingen terwijl u in verwachting bent. Uw kind luistert in de buik naar de muziek die u zingt, waardoor de muzikale ontwikkeling al van start gaat. Daarnaast werkt het voor u ontspannend. Lees gerust meer informatie over mijn cursus Zingen voor zwangeren.

Kies een geschikte cursus en meld uw kind aan

Heeft u een cursus gevonden waar u en uw kind enthousiast over zijn? Wacht dan niet langer en meld uw kind aan via het aanmeldformulier. Als u vragen heeft over het muziekcentrum of de inhoud van een cursus, bent u welkom om een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik sta graag in persoonlijk contact met u.

Bent u op zoek naar muzieklessen voor uw kleintje?

Contactgegevens

Lieneke Schotanus

Telefoon: 071-5211444

Mobiel: 06-41972305

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.