Skip to main content

Muziekschool in omgeving Leiden en Oegstgeest

Bij muziekschool De Mirtetak, in de omgeving van Leiden en Oegstgeest, kunnen u en uw kind cursussen volgen waarin muziek en ontwikkeling centraal staan. U ervaart plezier in het ouderschap door samen met uw kind muziek te maken. De Mirtetak biedt een scala aan spelletjes en liedjes die uitgaan van de ontwikkelingsfase van het kind. Ook geef ik cursussen en workshops voor volwassenen. Ontdek het aanbod!

Plezier en persoonlijk contact in mijn muziekschool in omgeving Leiden en Oegstgeest

Muziekschool de Mirtetak, gelegen in Leiden en ook actief in de omgeving van Oegstgeest en Voorschoten, is niet zomaar een muziekschool. Het is een muziekcentrum waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Ik werk vanuit een holistische visie en vanuit respect voor ieders eigenheid. Geen enkele les is dan ook hetzelfde, omdat geen enkel persoon hetzelfde is. Door mee te gaan met de flow en door te observeren vul ik mijn lessen, waarbij plezier, deskundigheid en persoonlijk contact voorop staan. Het resultaat zijn lessen op maat die bijdragen aan de totale ontwikkeling van het kind.

Bekijk het aanbod en meld uw kind of uzelf aan

Komt u uit Leiden, Oegstgeest of elders in de omgeving en zoekt u een muziekschool die gericht is op de ontwikkeling van uw kind? Dan is De Mirtetak de school die u zoekt. Laat uw kind bijvoorbeeld plezier maken en ontdekken tijdens mijn lessen Muziek op schoot of blokfluitlessen. Ook voor volwassenen bied ik diverse muzikale cursussen en workshops, waaronder de cursus Zingen vanuit je hart. Meld uw kind of uzelf eenvoudig aan via het aanmeldformulier. Heeft u vragen? Ik beantwoord deze graag. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Bent u op zoek naar muzieklessen voor uw kleintje?

Contactgegevens

Lieneke Schotanus

Telefoon: 071-5211444

Mobiel: 06-41972305

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.