Privacyverklaring

De Mirtetak, Centrum voor Muziek en Ontwikkeling neemt uw privacy serieus. We willen zorgvuldig omgaan met door u geleverde persoonsgegevens en u vertellen hoe we hier mee omgaan. Als u na het lezen van onderstaande tekst nog vragen heeft, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De wet noemt onderstaande gegevens “persoonsgegevens” en zegt dat we die alleen mogen gebruiken als we precies uitleggen waarom en hoe we ze gebruiken. Hier komt de informatie.

Welke gegevens worden bewaard?

  • Voor- en achternaam van ouders en cursisten
  • Adresgegevens, telefoonnummer en email adres
  • Geboortedatum van uw kind als het is aangemeld
  • Jaar waarin u een cursus volgde
  • Factuurgegevens, gedurende minstens 5 jaar ( wettelijk verplicht)

Waarvoor worden de gegevens gebruikt?

  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van de Nieuwsbrief of cursusinformatie
  • De mogelijkheid u te bellen of mailen als het nodig is voor de voortgang van de cursus of uitbreiding van onze dienstverlening.
  • U te informeren over wijziging van onze diensten en produkten.
  • Gegevens die wettelijk verplicht zijn en gebruikt worden voor bv de aangifte bij de Belastingdienst.

Hoe lang bewaren we persoonsgegevens?

De Mirtetak bewaart uw gegevens vanaf nu niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld en lang genoeg om te voldoen aan de wettelijke eisen ivm het bewaren van zakelijke gegevens voor de Belastingdienst ( 5 jaar)

Hoe gaan we om met deze gegevens?

De Mirtetak zal deze gegevens nooit delen met derden, tenzij u in gebreke blijft met de betaling. Dan nog zal alleen het hoogst noodzakelijke worden gedeeld. Ook degene die de website onderhoudt heeft inzage in de adresgegevens. Ook zij zal de privacy waarborgen. Dit is vastgelegd in een wettelijk verplichte verwerkersovereenkomst.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt altijd het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door De Mirtetak. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook kunt u zich ten allen tijde afmelden voor de Nieuwsbrief of aangeven dat u uit het adressenbestand wilt.

Klacht indienen

Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen. Dit kan bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via de volgende link https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij uw persoonsgegevens beveiligen

De Mirtetak neemt passende technische en organisatorische maatregelen ter bescherming van uw gegevens om misbruik, verlies, onbevoegde toegang , ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet veilig zijn bij ons of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adresgegevens De Mirtetak

Lieneke Schotanus De Mirtetak, Centrum voor Muziek en Ontwikkeling Trompstraat 59, 2315 SW, Leiden
www.mirtetak.nl
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T 071 521 14 44
M 06 41 97 23 05
https://www.facebook.com/mirtetak

Blijf op de hoogte:
© Mirtetak 2021 | Alle rechten voorbehouden