Singin

Workshopinfo
Inschrijving gesloten!

Heeft u zin in een muzikaal feestje met uw gezin? Dan is dit uw kans! Binnenkort organiseert De Mirtetak een Sing-in voor ouders, grootouders of verzorgers met kinderen van 4 maanden tot 5 jaar.

Feestsingin met medewerking van Tamarix. Dat wordt swingen en heel veel plezier!

Tamarix is een muziekgroep van 4 muzikanten die authentieke volksmuziek speelt uit verschillende Europese landen op bijpassende instrumenten. Heerlijk om samen muziek te maken, te dansen en natuurlijk gaan we ook lekker zingen. Ook kabouter Tibbedijn doet mee. Laat u verrassen!

Waarom een feestje?

Het is een 30 plus feestje omdat De Mirtetak vorig jaar 30 jaar bestond en het toen niet mogelijk was door Corona om dit te vieren. Bovendien sluit ik 31 jaar cursussen op zaterdag en vrijdag af; na de zomer is er een nieuwe docent voor de vrijdag en er is nog een vacature voor de zaterdag. Genoeg reden dus om deze mijlpaal te vieren!

Voor wie?

Allereerst voor alle (oud-) cursisten van De Mirtetak en ook voor wie het leuk vindt aan te sluiten.

Rooster

Zaterdag 25 juni

Inloop vanaf 9.30 uur. Beide ouders zijn welkom, maar als er 1 kind meedoet met de voorstelling, graag ook maar een ouder in de kring op de grond. De andere ouder kan een publieksplaats nemen in de buitenkring. 

Het is de bedoeling dat er nog meer kinderactiviteiten zijn zoals schminken, grabbelton en verkoopmuziekinstrumenten. Dit hangt af van het aantal vrijwilligers.

  • 10:00-10:40 Feest singin 1e voorstelling
  • 10:40-11:00 meet and greet met de muzikanten. Elk kind mag  van dichtbij kennismaken met de muzikanten en hun instrumenten. Ouders kunnen ook vragen stellen.
  • 11:15-11:55 Feest singin  2e voorstelling
  • 11:55-12:15 meet and greet met de muzikanten 

13.15 - 14.15 uur: Optreden Blokfluitensemble van De Mirtetak en leerlingen blokfluit/ piano.

Plaats

Huis van de buurt  "Op eigen wieken" , Valkenpad 5 te Leiden

Kosten ochtendvoorstelling

€ 10,00 voor 1 kind en 1 ouder
€ 15,00 voor 2 of meer kinderen en 2 ouders

Vrijwilligers gevraagd

Een feestje geven kan ik niet alleen. Wilt u dit inititatief steunen en heeft u gelegenheid, meld u dan svp aan als vrijwilliger, zodat we ook die extra activiteiten kunnen organiseren. Het is fijn als u een deel van de dag kunt helpen. Graag aanmelden bij mij. 

Kaartjes voor de voorstelling:

Graag via onderstaande aanmeldknop. Vermeld bij opmerkingen welke voorstellling uw voorkeur heeft en met hoeveel kinderen en volwassenen u komt.

Aanmelden voor uiterlijk 17 juni

Locatie

Huis van de Buurt

“Op eigen wieken”

Valkenpad 5, 2317 AN Leiden

Blijf op de hoogte:
© Mirtetak 2021 | Alle rechten voorbehouden