Trommels maken

  • Home
  • Workshops
  • Trommels maken

Workshopinfo

Veel kinderen houden van trommelen maar de meeste trommels zijn snel stuk. Daarom maken wij onze eigen trommel, zonder stokken. Want ook in de peutercursus spelen we met onze handen op het trommelvel, want dan kun je veel meer verschillende klanken maken. Dat is reuze spannend en je trommelvel blijft zo ook heel!

Voor peuters en kleuters

Ouders maken het trommeltje voor hun peuter of kleuter. Kinderen kennen het instrument van de peutermuziekcursus en zijn blij verrast met hun eigen trommel.

Knutselavond

Regelmatig wordt deze workshop gegeven bij Lieneke thuis, in een kleine groep.

Maak thuis een trommel

Als u een beetje handig bent en een geschikt blik hebt, kunt u bij mij een velletje rubber bestellen om de trommel te maken. Ik heb dan wel de diameter nodig van het blik. U dient zelf voor touw en een stevige ring te zorgen. Het is niet moeilijk.Ik kan u een beschrijving van de benodigde materialen en werkwijze toesturen.

Informatie

Stuur een mailtje naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Rooster

Deze workshop staat momenteel niet gepland.

Kosten en materiaal

Voor materiaal en blikken wordt gezorgd. De kosten voor de workshop zijn inclusief materiaal. U dient zelf voor een groot blik te zorgen als u een grotere trommel wilt maken.

Kosten van een trommel: € 20, 2e trommel: € 15 

Locaties

Trompstraat 59 Leiden

Blijf op de hoogte:
© Mirtetak 2021 | Alle rechten voorbehouden